Ένα Grana Padano αλά ιταλικά στο Anamesa - Anamesa

Ένα Grana Padano αλά ιταλικά στο Anamesa

Ένα Grana Padano αλά ιταλικά στο Anamesa

Μια σκέψη μου που έλεγε πως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο φαίνονται. Το ντύσιμο δεν είναι απλώς υφάσματα αλλά στυλ. Το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή αλλά γεύση. Το στυλ έχει χαρακτήρα, εικαστική προσέγγιση, δημιουργία, συναρπαστικά υλικά και μοναδικότητα. Το φαγητό έχει χαρακτήρα, εικαστική προσέγγιση, δημιουργία, συναρπαστικά υλικά και μοναδικότητα.

 

Γι αυτή τη μοναδικότητα και το το πιο λαχταριστό styling μιλήσαμε στο Anamesa Concept Store παρέα πάντα με το γευστικό Cheese love Grana Padano. Εξάλλου, η βάση της ιταλικής κουζίνας είναι ακριβώς αυτή, το να χρησιμοποιείς στα πιάτα λίγα και πολύ ποιοτικά υλικά, ακριβώς όπως κάνεις και στα look σου.

Βασικό υλικό για τα πιο cool Italian styles ήταν το βραβείο Grana Padano το οποίο μαζί με τα one to one style tips συμπλήρωσαν κάθε καλοκαιρινή εμφάνιση.

Μην ξεχνάς πάντα να προσθέτεις το Italian style που φέρει την Μιλανέζικη κουλτούρα των florals, τα iconic χρώματα του κίτρινου και του κόκκινου αλλά και την λεπτή επίγευση της κομψότητας που υπάρχει αλλά δεν επιδεικνύεται ακριβώς όπως η γεύση ενός λευκού κρασιού Chardonnay ή chevignon blanc, συνδυασμένο με το all time cool τυρί για να ξεχωρίζεις από το πλήθος με διαφορά.

xxxx

A.