Έφυγε από τη ζωή η Jean Ann Ford, μια εκ των δύο δημιουργών της Benefit - Anamesa

Έφυγε από τη ζωή η Jean Ann Ford, μια εκ των δύο δημιουργών της Benefit

Έφυγε από τη ζωή η Jean Ann Ford, μια εκ των δύο δημιουργών της Benefit

Έφυγε από την ζωή η μια εκ των δύο δημιουργών της Benefit, η Jean Ann Ford, η οποία έχασε την μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία 71 ετών. H δίδυμη αδερφή της και συν-δημιουργός της Benefit, Jane, οι δύο κόρες της, Maggie Ford Danielson και Ann Ford Danielson (Chief Beauty Ambassadors της Benefit), τα τέσσερα εγγόνια της, οι συνεργάτες της αλλά και όλος ο beauty κόσμος δηλώνουν την βαθιά θλίψη τους.

Η Jean αφήνει πίσω της μια beauty δυναστεία και ένα μυστικό ομορφιάς που πρέπει όλες μας να εφαρμόσουμε: «Το γέλιο είναι το καλύτερο καλλυντικό!».

Σε δήλωσή του ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της LVMH, Bernard Arnault είπε: “Με μεγάλη λύπη έμαθα για το θάνατο της Jean Ford. Η Jane Ford παράλληλα με την αδερφή της  δημιούργησαν τα Benefit Cosmetics – ένα πρωτοποριακό εμπορικό σήμα που εμπνέει αισθήματα χαράς και ευεξίας. Εκ μέρους ολόκληρης της ομάδας LVMH, θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια προς την οικογένειά της και όλο το προσωπικό Benefit Cosmetics που είχε το προνόμιο να συνεργαστεί μαζί της. Το φανταχτερό πνεύμα και η δημιουργικότητα της Jean, σε συνδυασμό με την ακούραστη επιδίωξη της αριστείας του προϊόντος, αντικατοπτρίζονται σε κάθε πτυχή της μάρκας και της εμπειρίας των πελατών. Αυτές οι ιδιότητες καθιστούσαν δυνατή την ανάπτυξη της Benefit Cosmetics από την πρώτη της μπουτίκ στο Σαν Φρανσίσκο το 1976 με το παγκοσμίως γνωστό εμπορικό σήμα που είναι σήμερα “.

“Η μαμά μου ήταν μια δύναμη”, δήλωσε η Annie Ford Danielson, μία από τις κόρες της Jean, “Πάντα πίστευε και ήθελε να κάνει το σωστό – να κάνει την ημέρα των ανθρώπων καλύτερη. Ξόδεψε ολόκληρη τη ζωή της δημιουργώντας έναν κόσμο όπου οι γυναίκες μπορούσαν να βρουν χαρά και ευτυχία στον εαυτό τους. Πίστευε πραγματικά όταν κάνατε κάποιον να φανεί καλό και να αισθάνεται καλά, θα είναι καλό … Ήταν η καλύτερη γυναίκα έχω γνωρίσει ποτέ ».