Βραβείο στη Microsoft για τα δεντρόσπιτα που έχτισε στους εργαζόμενούς της - Anamesa

Βραβείο στη Microsoft για τα δεντρόσπιτα που έχτισε στους εργαζόμενούς της

Βραβείο στη Microsoft για τα δεντρόσπιτα που έχτισε στους εργαζόμενούς της

Θα ήθελες και εσύ να δουλεύεις στην εταιρεία της Microsoft μην το αρνείσαι και γιατί να μην θες άλλωστε αφού είναι γνωστή στο ότι διατηρεί διασκεδαστικούς χώρους εργασίας. Οι συγκεκριμένοι χώροι περιλαμβάνουν από δωρεάν γλυκά στους εργαζόμενους, μέχρι μία εντυπωσιακή συλλογή από έργα τέχνης. Τελευταία προσθήκη στα γραφεία έγιναν τα δεντρόσπιτα.

Η εταιρεία ανακοίνωσε στο blog της πως δημιούργησε τρεις χώρους για meeting στις κορυφές δέντρων, στα κεντρικά γραφεία της στο Redmond της Washington. Τα δεντρόσπιτα χτίστηκαν από τον Pete Nelson, παρουσιαστή της σειράς του Animal Planet, Treeshouse Masters.

Να σημειώσουμε πως τα συγκεκριμένα δεντρόσπιτα δεν είναι φτιαγμένα για παιδιά, αλλά κανονικοί χώροι εργασίας, όπου σκοπός τους είναι να ενώσουν τους εργαζόμενους με τη φύση, Τα νέα «meeting rooms» είναι εξοπλισμένα με σύνδεση Wi-Fi και πρίζες για φόρτιση ενώ ένα από αυτά περιλαμβάνει και εσωτερική καφετέρια, Το εσωτερικό τους έχει από τζάκι μέχρι κουνιστές καρέκλες και υπέροχα μοντέρνα έπιπλα.