Γυαλιά Ηλίου: Τα Hot Trends για το 2018 - Anamesa

Γυαλιά Ηλίου: Τα Hot Trends για το 2018

Γυαλιά Ηλίου: Τα Hot Trends για το 2018

Αναμφισβήτητα τα κομμάτια που ορίζουν το καλοκαίρι είναι το μαγιό και τα γυαλιά ηλίου.

Η Anna Wintour, η σιδηρά κυρία της αμερικανικής Vogue, έχει συνδέσει το πρόσωπό της με πελώρια μαύρα γυαλιά ηλίου σε στιλ Jackie O που αρνήθηκε να βγάλει ακόμη κι όταν συνάντησε και κάθισε δίπλα στη Βασίλισσα της Αγγλίας.

Επένδυσε και εσύ σε ένα ζευγάρι που αναδεικνύει τις γωνίες του προσώπου σου και εμπνεύσου από τη μόδα του δρόμου στο Παρίσι, στο Μιλάνο, στη Νέα Υόρκη, στο Λονδίνο και φυσικά στην Αθήνα.

Στρογγυλά γυαλιά, με χρωματιστούς φακούς έχουν κάτι καινούργιο να πουν. Υιοθετήστε το στυλ αγαπημένων blogger και επενδύστε σε αεροδυναμικά και φουτουριστικά σχέδια ή ακόμα και σε στιλ Matrix.

Cat Eye

Τα cat-eye γυαλιά ηλίου συνεχίζουν και το 2018 να είναι στην επικαιρότητα. Ο λόγος; Κολακεύουν όλες τις γυναίκες και δημιουργούν το εφέ με τις σωστές γωνίες στο πρόσωπό σου.

Round

Ακόμη μία τάση στα γυαλιά ηλίου είναι αυτή των στρογγυλών σχεδίων. Μικρού, μεσαίου, μεγάλου μεγέθους ετοιμάδου να γίνεις το επόμενο fashion icon.

Mirror mirror

Τα γυαλιά-καθρέφτης κατάφεραν και φέτος να είναι στην επικαιρότητα και θα τα δεις πολλές φορές μπροστά σου. Διάλεξε όποιο σχήμα και μέγεθος  θες για μια fashionable εμφάνιση.

Embellished sunglasses

Είσαι εκκεντρική και τολμήρή; Τότε αγαπάς τα πολύτιμα πετράδια και τις πέρλες που στολίζουν τα γυαλιά και τα επιλέγεις για να κάνεις εντύπωση. Το over-accessorize σε όλο του το μεγαλείο και τώρα και στα μάτια σου!

Square sunglasses!

Go big or go home είναι το σύνθημα για που κυριαρχεί φέτος οπότε μην φοβηθείς αφού μεγάλα γυαλιά ηλίου έγιναν τετράγωνα και πιο γεωμετρικά για σένα.

Cat-eye-aviator

Ξεκίνησαν από τον οίκο Dior και έγιναν ανάρπαστα..  Το aviator πλέον σε άλλο επίπεδο φέτος.

Matrix sunglasses

Τα μικροσκοπικά γυαλιά που ίσα ίσα κρύβουν τις κόρες των ματιών σου, φοριούνται χαμηλά στο κόκκαλο της μύτης και που συνήθως έχουν «διαστημικό» χρώμα έχουν φέρει τα πάνω- κάτω στην βιομηχανία της μόδας.

Αξεσουάρ όπως γυαλιά ηλίου με χρωματιστούς φακούς έρχονται να συμπληρώσουν το απόλυτο fashion statement για ένα μοναδικό και αξέχαστο καλοκαίρι κάνοντας reminder πως η προσωπική επιλογή είναι η μέγιστη υπεραξία του styling.

xxxx

A.

Photos: Katerina Eteri Tosounidi