Η συνεργασία της Lancôme με τον οίκο Proenza Schouler - Anamesa

Η συνεργασία της Lancôme με τον οίκο Proenza Schouler

Η συνεργασία της Lancôme με τον οίκο Proenza Schouler

Η Lancôme θα ενώσει τις δυνάμεις της με τους Jack McCollough και Lazaro Hernandez, του οίκου Proenza Schouler, για τη φετινή χρονιά.

Το φθινόπωρο του 2018 θα δημιουργηθεί και θα κυκλοφορήσει μια νέα limited edition συλλογή μακιγιάζ που θα αποτελέσει μια ωδή στην τόλμη και το μοντέρνο πνεύμα –τα δύο στοιχεία που είναι η κινητήριος δύναμη των δύο δημιουργών.

 

Ο οίκος Proenza Schouler θα εξερευνήσει το δικό του όραμα ομορφιάς, ενώ η Lancôme θα διατηρήσει τους άρρηκτους δεσμούς της με τον κόσμο της μόδας και θα συνεχίσει τη μακρά παράδοση της συνεργασίας της με διάσημους σχεδιαστές.

«Μέσα από τη ριζοσπαστική προσέγγιση των Jack McCollough και Lazaro Hernandez, οι δημιουργίες του οίκου Proenza Schouler είναι ένα μανιφέστο στην ισχυρή, αδάμαστη θηλυκότητα. Αυτή η ιδέα της δυναμικής θηλυκότητας βρίσκεται στην καρδιά των αξιών του οίκου Proenza Schouler, όπως ακριβώς αποτελεί ανέκαθεν τον πυρήνα της φιλοσοφίας της Lancôme», τονίζει η Françoise Lehmann, General Manager Lancôme International.

«Η Lancôme ενσαρκώνει την επιτομή των πολυτελών προϊόντων ομορφιάς. Το να έχουμε τη δυνατότητα, σήμερα, να συνεργαστούμε με μια τέτοια εμβληματική, ιστορική μάρκα μοιάζει με όνειρο που γίνεται πραγματικότητα», προσθέτουν οι Jack McCollough και Lazaro Hernandez, συνιδρυτές και σχεδιαστές του οίκου Proenza Schouler.

Η συλλεκτική συλλογή Lancôme x Proenza Schouler θα είναι διαθέσιμη στα σημεία πώλησης της Lancôme από τον Σεπτέμβριο του 2018.