Ισχυρή προσωπικότητα ΑΝΑΜΕΣΑ σε παιχνιδιάρικο σχεδιασμό - Anamesa

Ισχυρή προσωπικότητα ΑΝΑΜΕΣΑ σε παιχνιδιάρικο σχεδιασμό

Ισχυρή προσωπικότητα ΑΝΑΜΕΣΑ σε παιχνιδιάρικο σχεδιασμό

Μια φουτουριστική μίξη τεχνικών και υλικών με έντονα χρώματα και σχεδιασμό εκφράζουν την street και pop art και μοιράζουν απλόχερα θετικά vibes για την πιο hot σεζόν του χρόνου: η Swatch παρουσιάζει τη συλλογή Spring/ Summer 2019 με θεματικές ενότητες που ξέρουν καλά πώς να ανεβάσουν το δείκτη του στιλ όπως ακριβώς ανεβαίνει ο δείκτης θερμοκρασίας!

Την αυλαία ανοίγει η θεματική ενότητα Transformation, η οποία είναι εμπνευσμένη από την αέναη κίνηση, συνδυάζοντας ένα ευρύ φάσμα χρωμάτων με διαφορετικά σχήματα και σχέδια. Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο: η φαντασία δεν έχει όρια!

Τα γεμάτα ζωντάνια μοντέλα της σειράς συνδυάζουν νέες τεχνικές – όπως το πολωτικό (polarized) τζάμι με ημι-διαυγή επίστρωση καθρέπτη- με την απέριττη ομορφιά του διαφανούς σχεδιασμού και μας ταξιδεύουν σε μια περιπέτεια οπτικών ψευδαισθήσεων, χρώματος και σχημάτων.

Η συλλογή Spring/ Summer 2019 της Swatch είναι φτιαγμένη για όσους τολμούν να αγνοούν τα συνηθισμένα και ψάχνουν διέξοδο για την προσωπική τους μεταμόρφωση.

Το ίδιο ισχύει και για τους μικρούς μας φίλους  αφού τα 4 μοντέλα “Solo” έχουν ένα χρώμα ως βάση και παίζουν με πινελιές διαφορετικών χρωμάτων πάνω στο καντράν και την περιστρεφόμενη στεφάνη του κάθε μοντέλου. Σκούρο μπλε, πετρόλ, πορτοκαλί και μωβ είναι οι πρωταγωνιστές ενώ το φωτεινό πράσινο, το παστελ ροζ, το λευκό και το έντονο κίτρινο τα συμπληρώνουν με τον πιο διασκεδαστικά στιλάτο τρόπο.

Την θεματική ενότητα Color Blast συμπληρώνουν 4 ρολόγια με υφασμάτινα λουράκια δύο αποχρώσεων και διαφανείς χρωματιστές κάσες . Το Color Blast Blue σας προσκαλεί σε ένα ταξίδι στο ενυδρείο με τις βαθυγάλαζες αποχρώσεις του. Το Color Blast Lilac φέρνει την άνοιξη στο μυαλό και την καρδιά μας και στο Color Blast Red το cool γαλάζιο εξισορροπείται άψογα από το καυτό κόκκινο!

Τέλος, το Color Blast Turquoise φέρνει τα νερά της Καραϊβικής στον καρπό των μικρών εξερευνητών- και μην νομίζετε ότι ο συνδυασμός του με το flamingo pink είναι τυχαίος…

Άλλωστε, ποιος ξέρει που θα τον οδηγήσει η επόμενη ιστορία στιλιστικής εξέλιξης της αγαπημένης Ελβετικής μάρκας;