Λινά παντελόνια: Το απόλυτο it piece της σεζόν - Anamesa

Λινά παντελόνια: Το απόλυτο it piece της σεζόν

Λινά παντελόνια: Το απόλυτο it piece της σεζόν

Αν μπορούσαμε να επιλέξουμε ένα κομμάτι για να «εγκαινιάσουμε» το καλοκαιρινό ντύσιμο, αυτό είναι το λινό παντελόνι. Ανάλαφρο, δροσερό και all time classic, το λινό ύφασμα είναι σήμα κατατεθέν της έλευσης του καλοκαιριού και έχει πολύ συχνά πρωταγωνιστικό ρόλο στα πιο summer σύνολά μας.

Από πουκάμισα, σε σακάκια και παντελόνια, η λινή υφή αναβαθμίζει κάθε outfit. Για το γραφείο, τις βόλτες του weekend ακόμη και την παραλία, ένα κομμάτι από λινό είναι πάντα relevant και πόσο μάλλον το λινό παντελόνι που είναι passe partout. Ιδανικά για casual και ταυτόχρονα elegant εμφανίσεις, τα linen pants είναι πρώτα στη λίστα με τις επενδύσεις μας για τα καλοκαιρινά outfit. Τόσο στις κλασικές λευκές και γήινες αποχρώσεις, όσο και σε πιο φωτεινές, όπως ροζ και κίτρινο, παραμένουν ευκολοσυνδύαστα και ευέλικτα.

Όσον αφορά τα παπούτσια, είτε με φλατ σανδάλια, είτε με άνετα sneakers, ακόμη και mules, θα μας συνοδεύσουν όλη τη διάρκεια της ημέρας, διασφαλίζοντας την άνεση. Στο κομμάτι των αξεσουάρ, μπορείτε να πειραματιστείτε με layering και mix and match, για να δώσετε έξτρα ένταση στο casual look σας.