Μάθε τα πάντα για το μέλλον της μόδας στη Στέγη - Anamesa

Μάθε τα πάντα για το μέλλον της μόδας στη Στέγη

Μάθε τα πάντα για το μέλλον της μόδας στη Στέγη

Το Crafting the Future παρουσιάζει ομιλητές από όλο τον κόσμο και ακούει τις γνώμες διακεκριμένων επαγγελματιών. Θέτει τις σωστές ερωτήσεις και προωθεί δυνατές λύσεις, προσφέροντας συγχρόνως την ευκαιρία σε όλους –από επαγγελματίες έως φοιτητές– να ενημερωθούν για τις σύγχρονες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η βιομηχανία της μόδας.

Βασικό χαρακτηριστικό του διήμερου προγράμματος είναι η σύνδεση διαφορετικών πολιτισμών, η ανάπτυξη δεξιοτήτων και η καλλιέργεια γνώσης με στόχο την απελευθέρωση δυνάμεων. Συγκεντρώνοντας τεχνογνωσία από τη Βρετανία και άλλες χώρες, το Crafting the Future επιδιώκει να δημιουργήσει γόνιμο έδαφος για την ανταλλαγή εμπειρίας πάνω στην πρωτοπορία των βιώσιμων διαδικασιών, συνδέοντας τη γνώση ανθρώπων που καινοτομούν στον χώρο της μόδας.

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ενημερωθεί για τις σύγχρονες προκλήσεις, τις επιπτώσεις του fast fashion στην καθημερινότητα όλων μας και τις λύσεις που προτείνουν οι επαγγελματίες του χώρου της μόδας. Ανάμεσα στους κεντρικούς ομιλητές συγκαταλέγονται:

Orsola de Castro (Ιδρύτρια & Διευθύντρια Δημιουργικού Τμήματος της Fashion Revolution)
Brigitte Stepputtis (Υπεύθυνη Υψηλής Ραπτικής στη Vivienne Westwood)
Σταύρος Καρέλης (Creative Consultant του Ιδρύματος Ωνάση, Ιδρυτής και Buying Director του Machine-A)
Alice Potts (Υπότροφος του Ιδρύματος Ωνάση)
Μαρέβα Γκραμπόφσκι (Ιδρύτρια του Zeus + Dione)
Η δημιουργική ομάδα του Maison Faliakos

Επαγγελματίες του χώρου της μόδας και του design από όλον τον κόσμο μιλούν, συζητούν και συμμετέχουν σε ένα πρόγραμμα για την καινοτομία, τη βιωσιμότητα, τη δημιουργικότητα, την αειφορία και τις σύγχρονες προκλήσεις της βιομηχανίας της μόδας. Η είσοδος είναι δωρεάν. Απαραίτητη η προκράτηση θέσης μέσω Εventbrite.

 

Μάθε τα πάντα για το συνέδριο Μόδας εδώ

Info: Στέγη Ιδρύματος Ωνάση, Συγγρού 107, 1-2/2/19, Μικρή Σκηνή & σε διάφορους χώρους της Στέγης (Παρ. 10:00 – 21:00, Σάβ 12:30 – 21:00) Eίσοδος δωρεάν – απαραίτητη η προκράτηση θέσης μέσω Εventbrite. www.sgt.gr/gre/SPG2232/

Επιμέλεια: Μαρία Παπαϊωάννου, Arts Manager, British Council// Αφροδίτη Παναγιωτάκου, Διευθύντρια Πολιτισμού Ιδρύματος Ωνάση// Πρόδρομος Τσιαβός, Υπεύθυνος Ψηφιακής Πολιτικής και Ανάπτυξης Ιδρύματος Ωνάση// Orsola de Castro, Ιδρύτρια & Creative Director της πρωτοβουλίας Fashion Revolution