Μονοχρωμία: Το απόλυτο trend της σεζόν σε look και μακιγιάζ - Anamesa

Μονοχρωμία: Το απόλυτο trend της σεζόν σε look και μακιγιάζ

Μονοχρωμία: Το απόλυτο trend της σεζόν σε look και μακιγιάζ

Ο μεγεθυντικός φακός βολτάρει μαζί μας στον χάρτη των νέων τάσεων, εκείνων που γεννιούνται από τα καρδιοχτύπια των σχεδιαστών, από την ανησυχία του μυαλού τους να συνδυάσουν πολλές ιστορίες μαζί. Φέτος, οι συνδυασμοί θέλουν μαεστρία και η μονοχρωμία τόλμη και εσύ έχεις δύο λόγους να ταχθείς υπέρ της δεύτερης στυλάτης “πολιτικής”.

Ακολουθήθηκε σε αρκετά show ενώ παραμένει φύλακας άγγελος της όποιας “παρασπονδίας” του body type σου. Αγάπησε τη μονοχρωμία και αποθέωσε τη με έντονα χρώματα, αφού είναι μια από τις ισχυρότερες δυνάμεις του μακιγιάζ και των look για την νέα σεζόν. Ξεκίνησε από τα ντεφιλέ του Moschino αλλά γρήγορα εξαπλώθηκε και σε άλλα catwalks. Το χρώμα που επικρατεί στα χείλη είναι το ίδιο και για τα ζυγωματικά αλλά και γιατί όχι και για look.

– Φέτος όπως κάνε και εσύ τη διαφορά και επίλεξε το κόκκινο hoodie σου, συνδυάζοντας το με κόκκινο κραγιόν, είναι η υπόσχεση στον εαυτό σου και τον καθρέφτη σου.
– Συνδύασε το ψηλόμεσο τζιν σου τονίζοντας το κάτω βλέφαρο του ματιού σου με μια σαγηνευτική μπλε σκιά.

Θυμήσου η επιστροφή της μονοχρωμίας είναι γεγονός. Όπως κι αν επιλέξεις να την εντάξεις στο look σου σίγουρα θα είσαι επίκαιρη. “Στήσε” τα δικά σου looks συνδυάζοντας σχεδιασμό και αυθεντικότητα, εμπνευσμένη ματιά και λειτουργικότητα.

Ξεχώρισε κάθε μέρα από το πλήθος δυναμικά.
xxxxx