Μουσεία και (δια)δίκτυα στο Μουσείο Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ - Anamesa

Μουσεία και (δια)δίκτυα στο Μουσείο Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ

Μουσεία και (δια)δίκτυα στο Μουσείο Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ

Όλα ξεκίνησαν πριν 41 χρόνια, όταν το Διεθνές Συμβούλιο Μουσείων (ICOM) εν έτη 1977 όρισε την 18η Μαίου ως παγκόσμια Διεθνής Ημέρα Μουσείων, με ελεύθερη είσοδο στα μουσεία, επιδιώκοντας να αναδείξει τον κομβικό ρόλο τους στην προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς κάθε χώρας.
Το 2018 η γιορτή των μουσείων έχει γίνει πλέον θεσμός, με το ICOM να ρίχνει το βλέμμα του στο ψηφιακό μέλλον… Το φετινό θέμα της Ημέρας είναι «Μουσεία και (δια)δίκτυα. Νέες προσεγγίσεις, νέο κοινό», με το «δικό μας» Μουσείο Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ να είναι έχει την τιμητική του.

Γι’ αυτό και στις 17, 18, 19 και 20 Μαΐου, το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ θα γιορτάσει τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων 2018 και την Παγκόσμια Ημέρα Τηλεπικοινωνιών με πολλές εκπλήξεις τεχνολογίας… Ξεναγήσεις, εικαστικά εργαστήρια, θέατρο και μουσειοπαιδαγωγικές δράσεις που χρησιμοποιούν τη δύναμη της τεχνολογίας και απευθύνονται σε όλους: Mικρούς και μεγάλους, σχολικές ομάδες, οικογένειες, μεμονωμένους επισκέπτες και σε άτομα ηλικίας 55+.

Η είσοδος είναι ελεύθερη με μοναδική υποχρέωση την έγκαιρη κράτηση στο www.otegroupmuseum.gr