Οι Νέες Hot Πόζες του Instagram για το 2018 - Anamesa

Οι Νέες Hot Πόζες του Instagram για το 2018

Οι Νέες Hot Πόζες του Instagram για το 2018

Για άλλη μια χρονιά τo Instagram newsfeed μας κατακλύστηκε από φωτογραφίες που απαθανάτιζαν τα πιο hot πόζες από διάσημες bloggers φορώντας τα όλα τα νέα fashion outfits, γεγονός που σε έκανε να απορείς αν εσύ κάνεις κάτι λάθος και δεν έχεις καταφέρει να πραγματοποιήσεις και εσύ τις πόζες που χαζεύεις στις αναρτήσεις των social media, αφού δεν πρόκειται μόνο για το τι φοράμε, αλλά κυριολεκτικά πώς επιλέγουμε να σταθούμε όσο φοράμε τα ρούχα.

Δείτε τις πέντε πόζες που βρίσκονται σε κάθε «οπλοστάσιο» του Instagrammer για το 2018.

Η πόζα «νεροχύτης»

Ναι όσο αστείο ακούγεται η πόζα shoefie είναι ακροβατική, κρατώντας το ένα σκέλος του ποδιού πάνω σε ένα νεροχύτη για να φανεί στη φωτογραφία το παπούτσι.

Changing Room Squat

Πώς να βγάλεις μια selfie στον καθρέφτη το 2018; Δείξτε τις ικανότητές σας στη γυμναστική κάνοντας οκλαδόν, καθώς έχετε τη φωτογραφική μηχανή πιο κοντά στα πόδια σας κάνοντας τον άλλον που βλέπει τη φωτογραφία να επιστήσει την προσοχή στις νέες σας μπότες.

Close Up

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, πολλές από τις πιο δημοφιλείς εικόνες μόδας Instagram κάνουν crop ένα μέρος του πρόσωπο σας και επικεντρώνεται τη φωτογραφία στις λεπτομέρειες του T-shirt ή στο σακάκι σας. Η λογική στη συγκεκριμένη πόζα είναι πως οι άνθρωποι είναι πιο πιθανό να φανταστούν τους εαυτούς τους φορώντας αυτό το μπλουζάκι.

Η καμπύλη του κεφαλιού

Μια άλλη δημοφιλής στάση το 2018 είναι να καθίσεις στο πλάι του πεζοδρομίου και να προσπαθήσεις να φαίνεσαι όσο το δυνατόν πιο χαλαρή. Μην το δοκιμάσεις σε δρόμο με πραγματική κίνηση.

Sneaker Head Squat

Το ιδανικό είναι να έχεις το λαιμό σου τεντωμένο, το πηγούνι στραμμένο ελαφρώς προς τα κάτω και το κεφάλι προς το πλάι, για να μην φαίνεται πολύ πλατύ το πρόσωπο και να εστιάζεις με το φακό σε όλο το σώμα.