Οι 6 τάσεις που θα φορέσεις τη νέα σεζόν - Anamesa

Οι 6 τάσεις που θα φορέσεις τη νέα σεζόν

Οι 6 τάσεις που θα φορέσεις τη νέα σεζόν

Από τη νέα ατζέντα της μόδας του φθινοπώρου κράτησε αυτά τα ευκολοφόρετα και γοητευτικά στυλ και τσέκαρε τι προτείνει το Anamesa Concept Store για τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2020 – 2021.

Η διαδοχή των τάσεων έφερε στο προσκήνιο άλλα fit όπως τα σικάτα cigarette jeans δηλαδή τα τζιν σε ίσια γραμμή, τα οποία τονίζουν τη σιλουέτα.

Τα φουσκωτά μανίκια είναι η απόλυτη νέα τάση της σεζόν και τα βλέπουμε παντού: σε φορέματα, σε μπλούζες, σε πουκάμισα και σε σακάκια.

Τα νέα θερμός αλλά και οι νέες κούπες του Anamesa έχουν γίνει πολύ δημοφιλείς όχι μόνο μεταξύ των νέων, αλλά και μεταξύ των ενηλίκων που προτιμούν να έχουν πάντα ένα ζεστό ρόφημα στο χέρι. Καιρός να αποκτήσεις μια εδώ.

Φέτος η μόδα στα γυναικεία ρούχα μας επιφύλασσε πολλές εκπλήξεις.. μία από αυτές ήταν το καρό το οποίο όχι μόνο κατάφερε να επανέλθει στη μόδα αλλά να γίνει και μία από τις πιο ισχυρές τάσεις της σεζόν.

Δερμάτινο παντελόνι μια από τις πιο hot τάσεις αυτή την εποχή. Οι fashionistas το συνδυάζουν με λευκά crispy πουκάμισα, cosy πλεκτά ή chic μονόχρωμα neutral τοπ και παλτό και chunky χρυσά κοσμήματα.

Αν το στυλ σου είναι κλασικό το ροζ αδιάβροχο θα σε βοηθήσει να υιοθετήσεις άριστα μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν, να παίξεις με το χρώμα χωρίς υπερβολές και να πειστείς ότι τα chic σύνολα δεν χτίζονται μόνο με ουδέτερες αποχρώσεις.

Δείτε τα και Online στο www.anamesaspot.com