Πως με ένα Viva Glam Lipstick μπορούμε να αλλάξουμε τις ζωές των συνανθρώπων μας! - Anamesa

Πως με ένα Viva Glam Lipstick μπορούμε να αλλάξουμε τις ζωές των συνανθρώπων μας!

Πως με ένα Viva Glam Lipstick μπορούμε να αλλάξουμε τις ζωές των συνανθρώπων μας!

To MAC AIDS Fund υποστηρίζεται αποκλειστικά από ένα μοντέλο βασισμένο στους καταναλωτές, οι οποίοι προσφέρουν το 100% της λιανικής τιμής των MAC VIVA GLAM Lipsticks (μη συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ), στον αγώνα κατά του HIV/AIDS. Μέχρι σήμερα χάρη στην καμπάνια αυτή, έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 490$ εκ. παγκοσμίως. Ως ο μεγαλύτερος, εταιρικός, μη φαρμακευτικός οργανισμός, το MAC AIDS Fund αγωνίζεται να συμβάλλει σημαντικά στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των ανθρώπων που έχουν προσβληθεί και ζουν με τον ιό του HIV/AIDS.

Φέτος η MAC Cosmetics στην Ελλάδα, κάνει δωρεά στους Γιατρούς του Κόσμου το ποσό των 220.000 €. Οι Γιατροί του Κόσμου / Médecins du Monde, είναι μία διεθνής, ανθρωπιστική μη Κυβερνητική και ανεξάρτητη, ανθρωπιστική οργάνωση, η οποία ιδρύθηκε το 1980 στη Γαλλία. Η πρώτη αποστολή των Γιατρών του Κόσμου είναι να θεραπεύσουν. Η δράση ωστόσο επεκτείνεται και πέρα από τον τομέα της υγείας: Στηριζόμενοι πάντα στην ιατρική εμπειρία και σε πλήρη ανεξαρτησία, οι ΓτΚ μιλούν ανοιχτά κατά της παρεμπόδισης πρόσβασης στην υγεία, εναντίον της καταπάτησης των ανθρώπινων δικαιωμάτων και της αξιοπρέπειας. Σταθεροί υπερασπιστές των ανθρώπινων δικαιωμάτων, αντιτίθενται στο ρατσισμό, την ξενοφοβία, τον κοινωνικό αποκλεισμό και την περιθωριοποίηση κοινωνικών ομάδων. Η MAC διαδίδει το φιλανθρωπικό της μήνυμα, όχι μόνο την 1η Δεκεμβρίου, αλλά κάθε μέρα.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου η MAC υποστηρίζει τον αγώνα αυτό, με επιχορηγήσεις σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, μέσω του M·A·C AIDS Fund και προσκαλεί όλους εμάς να συνεχίσουμε να τη στηρίζουμε στη μάχη κατά του HIV/AIDS αγοράζοντας ένα VIVA GLAM lipstick, online ή στο κοντινότερο κατάστημα MACκαι να αλλάξουμε τη ζωή των συνανθρώπων μας που ζουν με τον ιό. Την τελευταία χρονιά η MAC Cosmetics έχει υποστηρίξει επίσης τις οργανώσεις PRAXIS και Κέντρο Ζωής.

Με την αγορά ενός VIVA GLAM LIPSTICK προσφέρετε:  1 TEST ΜΕ ΛΗΨΗ ΔΕΙΓΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ, 1 ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΟ AIDS, ΦΡΕΣΚΑ ΦΡΟΥΤΑ, ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΓΙΑ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΣΕ ΜΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΙΟ HIV/AIDS, ΔΙΑΜΟΝΗ ΓΙΑ 2 ΝΥΧΤΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ ΜΕΡΟΣ, ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΣΘΕΝΗ HIV/AIDS, 10 ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΛΗΘΕΙ ΑΠΟ TON IO HIV/AIDS, 14 ΗIV TESTS ΓΙΑ ΕΓΚΥΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, 32 KITS ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟ ΣΕΞ, ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ, ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ, 254 ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΙΟΥ