Πως να φορέσεις κόκκινο με ροζ! - Anamesa

Πως να φορέσεις κόκκινο με ροζ!

Πως να φορέσεις κόκκινο με ροζ!

Ο χειμώνας είναι ιδανική εποχή για να δώσεις λίγο χρώμα και ζωντάνια στις εμφανίσεις σου, καθώς κυριαρχούν οι πιο σκούρες αποχρώσεις. Δές το σαν την κατάλληλη περίοδο, για να δοκιμάσεις ένα outfit, το οποίο δεν έχεις φορέσει ποτέ ξανά ή να δημιουργήσεις χρωματικούς συνδυασμούς, που επίσης δεν είχες σκεφτεί.

Φλογερό κόκκινο παντρεύεται με οποιαδήποτε ροζ απόχρωση μπορείς να φανταστείς, ήδη από την προηγούμενη σεζόν και σου φτιάχνει την διάθεση. Ζωηρό φούξια, τολμηρή magenta, κοριτσίστικο millenial pink και baby pink, ολοκληρώνουν την πολύχρωμη συμφωνία.

Ζεστά και chic πανωφόρια, ντελικάτα πουκάμισα, φούστες με πιέτες, 70s ψηλόμεσες παντελόνες και φυσικά αξεσουάρ είναι εδώ για να τα τολμήσεις!

Ένα ακόμα πλεονέκτημα είναι πως δε χρειάζεται να ανησυχείς για το ποια απόχρωση να φορέσεις πάνω και ποια κάτω, αφού είναι τόσο κοντινές χρωματικά, που δεν επηρεάζουν το πως δείχνει η σιλουέτα σου.

Σταρ όπως η Victoria Beckham προσυπογράφουν, ενώ διάσημοι σχεδιαστές και brands συμφωνούν πως φέτος θα το φορέσεις δυναμικά.

Όλα όσα θες να μάθεις, να συνδυάσεις, να ρωτήσεις, να αποκτήσεις, να πειραματιστείς, να τολμήσεις, να αγαπήσεις είναι εδώ.

Xxx.

A