Ροζ: Το απόλυτο χρώμα της σεζόν - Anamesa

Ροζ: Το απόλυτο χρώμα της σεζόν

Ροζ: Το απόλυτο χρώμα της σεζόν

Η μόδα θέλει κέφι και τόλμη για όποιο νέο trend μπαίνει δυναμικά στη ζωή μας και μας δείχνει το δρόμο, ακολουθώντας το μονοπάτι που μας ταιριάζει.

Τα έντονα χρώματα και συγκεκριμένα το ροζ που τόσο έχεις αγαπήσει από το περασμένο καλοκαίρι, θα συνεχίσει να έχει την τιμητική του και το φετινό καλοκαίρι. Μπορείς να το φορέσεις στην κάθε απόχρωση του, από το ρομαντικό παστέλ, το baby pink, μέχρι το δυναμικό φούξια των 80s.

Τα φορέματα μεταμορφώνονται από κομμάτι του γραφείου σε κομμάτι για όλες τις ώρες. Χρωματίζονται σε παστέλ αλλά και έντονα ροζ, ενώ για βράδυ κάνουν “παρέα” με τα κατάλληλα αξεσουάρ και γίνονται το απόλυτο κομμάτι που συνδυάζει κομψότητα και θηλυκότητα.

Το είδαμε στις πασαρέλες των Hermès, Valentino, Vetements, Sies Marjan και Blumarine και φαίνεται πως το ροζ ήρθε φέτος να αφήσει πίσω του το girly χαρακτήρα του και να παρουσιάσει ένα δυναμισμό μέσα από εκκεντρικά κομμάτια. Η συγκεκριμένη απόχρωση υπόσχεται να δώσει το απαιτούμενο χρώμα στην γκαρνταρόμπα σου και αν είσαι αρκετά θαρραλέα ξεκίνα συνδυάζοντάς το φούξια με το απαλό ροζ ή με ένα έντονο κόκκινο.

Ο μεγεθυντικός φακός βολτάρει μαζί μου στον χάρτη των νέων τάσεων, εκείνων που γεννιούνται από τα καρδιοχτύπια των σχεδιαστών και από την ανησυχία του μυαλού τους να συνδυάσουν πολλές ιστορίες μαζί.

Τις Δευτέρες τις αγαπώ.
Σηματοδοτούν νέα ξεκινήματα.
xxxx
A.
Photos: Katerina Eteri Tosounidi