Σοκολάτες και Color Blocking στην καρδιά του χειμώνα - Anamesa

Σοκολάτες και Color Blocking στην καρδιά του χειμώνα

Σοκολάτες και Color Blocking στην καρδιά του χειμώνα

Το μήνυμα για τη φετινή σεζόν είναι ένα… “Sometimes all you need is a little splash of color”, με τα έντονα χρώματα και το λεγόμενο -και hot trend για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2018-19- color blocking να έχει την τιμητική του.

Μην ξεχνάς να συνδυάσεις την αγαπημένη σου σοκολάτα, στο μοναδικό ANAMESA look σου, πάντα με το αγαπημένο σου Old School Twist scrunchie.

  1. Δώσε αρκετή βάση στην υφή τόσο των ρούχων όσο και των αξεσουάρ. Η γούνα, το μαλλί και το σουέντ πρέπει να γίνουν οι νέοι σου φίλοι!
  2.  Θυμήσου το ροζ αποτελεί τον μπαλαντέρ του color blocking. Αντικαθιστά το κόκκινο σε όλους τους συνδυασμούς και ταιριάζει με τα περισσότερα χρώματα.
  3. Το χρώμα είναι το συστατικό που το κάνει ευπροσάρμοστο σε κάθε trend. Συνήθως είναι πλεκτό, επομένως είναι μέσα στις τάσεις και υπάρχει διαθέσιμο σε τόσους χρωματισμούς που μπορεί να λειτουργήσει ως ένα key item που θα αλλάξεις ύφος ή θα ολοκληρώσει το look σου.
  4. Οι neon αποχρώσεις που φέτος είναι μέσα στα color trends, μπορούν να ενταχθούν στο στιλ σου μέσω ενός ζιβάγκο, έτσι ώστε να μην έχεις ποτέ το φόβο για ένα υπερβολικό αποτέλεσμα.

Το color blocking είναι μία αφηρημένη μορφή τέχνης στην ένδυση, για αυτό το λόγο, αξίζει να το δεις σαν μία urban προσθήκη στην χειμερινή γκαρνταρόμπα σου.

Κάνε τα μαγικά σου μην ξεχάσεις να βάλεις extra δόση από Χριστούγεννα, επιλέγοντας τις σούπερ σοκολάτες του Anamesa.

Do your magic!
xxxxx
A.