Συλλογή Champion x Chiara Ferragni - Anamesa

Συλλογή Champion x Chiara Ferragni

Συλλογή Champion x Chiara Ferragni

Μία από τις πιο επιδραστικές γυναικείες προσωπικότητες στο ψηφιακό επιχειρηματικό τοπίο η Chiara Ferragni και το παγκοσμίου φήμης brand αθλητικών ειδών Champion, ενώνουν τις δυνάμεις τους δημιουργώντας μία δυναμική SS20 capsule συλλογή.

 

Εμπνευσμένα από το χαρακτηριστικό στιλ της Chiara και αποτίνοντας φόρο τιμής στην αθλητική κληρονομιά της Champion, διαχρονικά athleisure κομμάτια επανεμφανίζονται σε μία άκρως θηλυκή εκδοχή. Μια εκδοχή με ονειρικές παστέλ αποχρώσεις, νότες από τολμηρές μεταλλικές αθλητικές σιλουέτες και χαρακτηριστικά δείγματα της Champion υπογραφής στα ρούχα όπως η Reverse Weave.

Συμβολίζοντας την ανάμιξη δύο δυνάμεων, δύο logos, το εμβληματικό «μάτι» της Chiara Ferragni και το «C», σήμα κατατεθέν της Champion, εναλλάσσονται σε διαφορετικά σημεία των κομματιών της συλλογής. Σε άλλα σημεία όπως τα τελειώματα εμφανίζονται σχεδόν διακριτικά και σε κάποια άλλα ξεχωρίζουν περισσότερο.

Η συλλογή είναι διαθέσιμη στα flagship καταστήματα Chiara Ferragni και Champion, στο ChampionStore.com και ChiaraFerragniCollection.com και καθώς και σε επιλεγμένα συνεργαζόμενα καταστήματα σε όλο τον κόσμο. Στην Ελλάδα η συλλογή θα είναι διαθέσιμη από αρχές Ιουνίου.