Τα ιπτάμενα ταξί της Airbus για το 2018 - Anamesa

Τα ιπτάμενα ταξί της Airbus για το 2018

Τα ιπτάμενα ταξί της Airbus για το 2018

Ηλεκτρονικά οχήματα με αυτόματο πιλότο σχεδιάζει για την ερχόμενη χρονιά η εταιρεία Airbus, με σκοπό να λανσάρει μια νέα υπηρεσία στα αυτόματα ταξί.

Ναι, πολύ καλά διαβάσατε, αφού η αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε πως το δοκιμαστικό σύστημα πρόωσης πολλαπλών επιβατών με ηλεκτρική κάθετη απογείωση και προσγείωση αεροσκάφους, έγινε με επιτυχία.

Να σημειώσουμε πως το τεστ ήταν το πρώτο βήμα για την ομάδα της Airbus, η οποία ετοιμάζει μια ολοκληρωμένης κλίμακας εναέρια επίδειξη.

Οι μηχανικοί της Airbus ανακοίνωσαν επίσης πως το πρωτότυπο θα δοκιμαστεί αρχικά στο έδαφος και αναμένουν πως οι τηλεκατευθυνόμενες δοκιμαστικές πτήσεις πρόκειται να ξεκινήσουν στα τέλη του 2018.

Η εταιρεία σκοπεύει να ξεκινήσει την εξυπηρέτηση επιβατών στις πόλεις μέχρι το 2023, με πιστοποίηση από τη κυβέρνηση και ένα νέο σύστημα στη διαχείρισης της αστικής εναέριας κυκλοφορίας για τον καθορισμό της πορείας των πτήσεων.

Όπως θα δείτε παρακάτω η απόλυτη digital influencer Chiara Ferragni έκανε τη δική της δοκιμή με την @globeair, ταξιδεύοντας με στυλ από το Παρίσι και χρησιμοποιώντας το απόλυτο face mist για την επιδερμίδας της, απλά ψεκάζοντας από πάνω και ταμπονάροντας ελαφρώς.

Extra tip: Δοκιμάστε το αναζωογονητικό σπρέι ενυδάτωσης Queen of Hungary Mist το οποίο είναι specialist για Post flight τόνωση Omorovizca, Heaven on Earth.