Το Netflix, το Amazon και το Google μπορούν κυριολεκτικά να αλλάξουν τα πάντα - Anamesa

Το Netflix, το Amazon και το Google μπορούν κυριολεκτικά να αλλάξουν τα πάντα

Το Netflix, το Amazon και το Google μπορούν κυριολεκτικά να αλλάξουν τα πάντα

Η τεχνολογία μπορεί να αποβεί από απογοητευτική σε βολική καθώς προχωράει συχνά τόσο γρήγορα που δεν προλαβαίνουμε να προσαρμοστούμε σε αυτή με τρόπους τους οποίους δεν έχουμε καν φανταστεί . Ως αποτέλεσμα, πλέον υπάρχει μια εφαρμογή για όλα, τόσο όσο απίστευτο και αν ακούγεται. Κάποιες στιγμές ένα brand μπορεί να κάνει την έκπληξη, δίνοντας στο κοινό ακριβώς αυτό που έχει φανταστεί και με τον τρόπο τον οποίο το έχει φανταστεί.

Δείτε παρακάτω 7 brands και τις υπηρεσίες τις οποίες προσφέρουν.

NetflixHomeby Netflixome

Η Netflix εισήγαγε το Netflix το οποίο σε λίγο καιρό θα επιτρέπει στους χρήστες του να παρακολουθούν τα αγαπημένα τους τηλεοπτικά shows μέσα από μόνο μια υπηρεσία με ελάχιστη χρέωση.

AmazonCorner by Amazon

Τόσοι και τόσοι έχουν εμμονή με το Amazon ,το οποίο έρχεται να δοκιμάσει μια νέα υπηρεσία, όπου θα εγκαταστήσει μικρά pop ups γύρω από δημοφιλείς δρόμους της Νέας Υόρκης, έτσι ώστε οι fans της υπηρεσίας να μπορούν να αγοράσουν ότι χρειάζονται με ένα και μόνο click.  Να μια ευκολία η οποία υλοποιείται.

GoogleBook by Google

Μια βόλτα στον κόσμο του internet έχει γίνει πλέον παραπληροφόρηση , αφού κάνεις search ένα συγκεκριμένο ερώτημά σου και έχεις ως απάντηση 7.000 διαφορετικές απαντήσεις. Όλη αυτή η έρευνα γίνεται φυσικά και από το τηλέφωνο. Η Google καινοτομεί και πάλι με τη νέα εφαρμογή της το GoogleBook, η οποία συγκεντρώνει μέσα από επιλογή τις καλύτερες απαντήσεις στις πιο παράξενες ερωτήσεις του κόσμου.

FreshLocal by FreshDirect

Το FreshDirect ήταν μια απίστευτη ιδέα – μου αρέσει να βρίσκομαι με ένα click από το σπίτι ή την εργασία μου, σε ένα κατάστημα παντοπωλείου, ακόμα και αν μερικές φορές, ο χρόνος καθυστέρησης στην παράδοση μπορεί να αποτρέψει τελείως τα σχέδιά μου. Το FreshLocal, το οποίο θα ανακοινωθεί σύντομα από το FreshDirect, είναι μια νέα υπηρεσία που θα σας επιτρέψει να φορτώσετε το καλάθι σας στο διαδίκτυο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας προγραμματισμού σας, στη συνέχεια απλά να κατευθυνθείτε σε μια τοπική αποθήκη FreshDirect, να διαλέξετε τα μπακάλικα σας και να τα πάρετε σπίτι

DeltaGround by Delta

Η κράτηση αεροπορικών εισιτηρίων στις μέρες μας γίνεται πραγματικός εφιάλτης. Εάν οι πτήσεις δεν ήταν αρκετά ακριβές, τα πρόσθετα τέλη για κάθε μικρό πράγμα σε οδηγούν όλο και περισσότερο στο απόλυτο χάος. Μερικές φορές δεν ψάχνω για την ταχύτερη πτήση. Απλώς θέλω ευκολία, άνεση και λογική τιμή. Το DeltaGround, το οποίο λέγεται ότι είναι το πιο πρόσφατο εγχείρημα της Delta, μπορεί να καταφέρει να επιτύχει αυτή την ισορροπία, κάνοντας το ταξίδι σας ευχάριστο και όμορφο.

TextVoice by Apple

Λόγω των πολύ συχνά χρονοβόρων μηνυμάτων με τα σχέδια και τα emoji. Το TextVoice από την Apple είναι μια τόσο έξυπνη ιδέα. Μετά την επόμενη ενημέρωση λογισμικού, θα παρατηρήσετε ότι εμφανίζεται ένα μικρό εικονίδιο στόματος όταν βρίσκεστε στη μέση μιας συνομιλίας κειμένου που υπερβαίνει ένα λεπτό. Αν το πατήσετε, εσείς και ο φίλος σας θα μπορείτε απλά να μιλήσετε στα τηλέφωνά σας ο ένας στον άλλο και να ολοκληρώσετε τη συνομιλία με φωνή. Δεν είναι αυτή η μεγαλοφυία; Θα μας σώσει τόσο πολύ χρόνο και παρεξήγηση!

UberInstant by Uber

Το UberInstant από την Uber, έρχεται να σώσει τους πελάτες, με ένα νέο στόλο οχημάτων να φτάνει στους δρόμους, επιτρέποντας στους πελάτες της Uber να τους καλέσουν αμέσως κρατώντας τα φωτισμένα τηλέφωνα τους. Boom: στιγμιαίο αυτοκίνητο. Αυτό είναι το μέλλον, ορκίζομαι.