10 ταινίες ή σειρές με το απόλυτο kids style - Anamesa

10 ταινίες ή σειρές με το απόλυτο kids style

10 ταινίες ή σειρές με το απόλυτο kids style

Η εντολή των ειδικών είναι σαφής! Μένετε στο σπίτι, και δεν βγαίνετε έξω για να μπει φρένο στην εξάπλωση της πανδημίας του κορονοϊού. Σύμμαχος φυσικά σε αυτό, το Netflix, η πλατφόρμα που έχει λατρευτεί παγκοσμίως και μας δίνει τη δυνατότητα να βλέπουμε τις καλύτερες ταινίες και σειρές αμέσως μετά την επίσημη κυκλοφορία τους.

Συλλέξαμε για τους μικρούς φίλους τις καλύτερες ταινίες και σειρές για να γεμίσετε τις κενές σας ώρες τώρα που «Μένετε Σπίτι».

Toot-Toot Κόρι το Αυτοκινητάκι
Χοροί στο γκαράζ, γενέθλια κυνήγια θησαυρού, επίσκεψη στον γιατρό για σκασμένο λάστιχο.Ό,τι κι αν φέρει η ζωή, ο Κόρι είναι φουλαριστός και έτοιμος να γκαζώσει.

Τhe Little Prince
Ο σκηνοθέτης Mark Osborne δημιούργησε μια ασυνήθιστη προσέγγιση για την προσαρμογή του κλασικού παιδικού βιβλίου του Antoine de Saint-Exupéry, τοποθετώντας την ιστορία του για τις συναντήσεις ενός αεροπόρου με ένα μαγικό μικρό αγόρι μέσα σε μια σύγχρονη ιστορία φιλίας. Ακούγεται σαν τη συνταγή καταστροφής, αλλά ο “Μικρός Πρίγκιπας” είναι ένα μικρό θαύμα, διατηρώντας τη μαγεία και τη γλυκύτητα του πρωτότυπου, ενώ ταυτόχρονα συνθέτει μια νέα εκδοχή για την καινούρια γενιά. Είναι ασυνήθιστα δυναμικό κι ευφάνταστο!

Ματίλντα
Εδώ δεν είμαι σίγουρη αν μιλάμε για τη διασκέδαση του παιδιού ή των γονιών. Με την κλασική σκηνή του Μπρους να τρώει ένα τεράστιο κέικ σοκολάτας και παιδιά να εκτοξεύονται στο σχολείο από την κα. Τραντσμπουλ. Είναι κρίμα να μην είναι στις παιδικές ταινίες που έχει δει (και διαβάσει το βιβλίο) η επόμενη γενιά.

Αρχηγός από Κούνια: Ο Αρχιμπόμπιρας Επιστρέφει
Με τη βοήθεια του αδερφού και συνεργάτη του Τιμ, ο Αρχιμπόμπιρας προσπαθεί να ισορροπήσει μεταξύ της οικογένειας και της δουλειάς του στα κεντρικά της εταιρείας Baby Corp.
Ιδανική λύση για τα παιδιά, καθώς με τα 37 της επεισόδια αυτή η σειρά, σίγουρα θα απασχολήσει αρκετά και ευχάριστα.

The Breadwinner
Οσκαρικό φιλμ για το πανέμορφο, ατρόμητο παραμύθι για το θάρρος ενός κοριτσιού κάτω από τον έλεγχο των Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν του 2001. Όταν ο πατέρας της συλλαμβάνεται, η 11χρονη Parvana κόβει τα μαλλιά της για να μεταμφιεστεί σε αγόρι και να μπορέσει να παρέχει τα απαραίτητα στην οικογένειά της.

Στρουμφάκια
Κλασική και διαχρονική αξία με την υπέροχη φωνή του Neil Patrick Harris (με υπότιτλους). Ο σατανικός Δρακουμέλ συνεχίζει την προσπάθειά του να κλέψει τη δύναμη που έχουν τα Στρουμφάκια, δημιουργώντας τα δικά του μπλε πλάσματα, τα Πειραχτήρια.

Ξενοδοχείο για Τέρατα
Ο Δράκουλας είναι ένας υπερπροστατευτικός μπαμπάς μίας έφηβης κόρης και ιδιοκτήτης ξενοδοχείου. Αναλαμβάνει διπλό ρόλο όταν εμφανίζεται ένας ανεπιθύμητος μνηστήρας. Υπάρχει και δεύτερο μέρος.

Ένας Σκίουρος Σούπερ-ήρωας
Μία υπέροχη κωμωδία που δείχνει τον Σούρλι, έναν σκίουρο που μπαίνει σε μπελάδες όταν αποφασίζει να στήσει την τέλεια ληστεία μαζί με τον Μπάντι τον αρουραίο και την παρέα τους, αφού δεν βρίσκει τροφή.

Kazoops
O Μόντι είναι ένα 6χρονο έξυπνο αγόρι που έχει παρέα τον φίλο του Τζίμι Τζόουνς, που είναι γουρουνάκι. Σε κάθε επεισόδιο της σειράς, ξεπερνά και μία προκατάληψη που έχει για τη ζωή.

Carmen Sandiego
Μια καναδική-αμερικανική σειρά κινουμένων σχεδίων δράσης με εκπαιδευτικά στοιχεία, η οποία βασίζεται στο ομώνυμο franchise εκπαιδευτικών Video Games. Η 20χρονη Κάρμεν είναι μια σύγχρονη Ρομπέν των Δασών, που ταξιδεύει στον πλανήτη κλέβοντας από την εγκληματική οργάνωση V.I.L.E. και επιστρέφει τα κλοπιμαία στους νόμιμους κατόχους τους.