Οι 5 hot τρόποι να φορέσεις τα scrunhies - Anamesa

Οι 5 hot τρόποι να φορέσεις τα scrunhies

Οι 5 hot τρόποι να φορέσεις τα scrunhies

Μόνο αν ακολουθείς πιστά τις τάσεις της Μόδας δεν θα ξέρεις ότι τα 90’s έχουν επιστρέψει και κυρίως στα μαλλιά μας. Το συγκεκριμένο hair trend το είχαμε δει να έρχεται καιρό πριν στο show του οίκου Mansur Gavriel, σε μια chic εκδοχή που θα έπειθε ακόμα και τις πιο “δύσκολες”- κατασκευασμένα από μαλακό ύφασμα από την Ιταλία σε παστέλ αποχρώσεις, αλλά και στο Fashion Week της Νέας Υόρκης με κορυφαία beauty στιγμή, το show του Alexander Wang με τα κορίτσια που φορούσαν στο κεφάλι τους κλάμερ!

Half Bun

Tο half bun είναι ένα από τα πιο stylish χτενίσματα που μας συστήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια. Και πάνω που αρχίσαμε να το θεωρούμε ξεπερασμένο, επανήλθε δυναμικά. Για να το πετύχεις, πιάσε πρόχειρα τα μισά μαλλιά σου πάνω ξεχωρίζοντας κάποιες φαβορίτες που θα πέφτουν στα πλαϊνά των αυτιών. Πιάσε τα μισά μαλλιά με ένα scrunchie και είσαι πανέτοιμη!

Top Knot

Αποτελεί ένα από τα αγαπημένο hair look ή, μάλλον, ένα από τα αγαπημένα της Jennifer Lopez, το οποίο δίνει την αίσθηση των πιο ανορθωμένων χαρακτηριστικών στο πρόσωπο αφού για να το πετύχεις πρέπει πρώτα να χτενίσεις τα μαλλιά σου προς τα πάνω πολύ καλά και να πιάσεις ένα σφιχτό ponytail.

 

90’s ponytail

Επέλεξε ένα scrunchie και πιάσε μια απλή κοτσίδα την οποία αν φέρεις στο πλάι θα έχεις δημιουργήσει ένα πολύ ενδιαφέρον 90’s hair look!

Σινιόν

Πιάσε τα μαλλιά σου μια χαμηλή κοτσίδα και στριφογύρισέ την γύρω από την βάση της.Έπειτα, δημιούργησε ένα σινιόν και πέρασε το scrunchie δύο φορές.

Χαμηλή Πλεξίδα

Πιάσε την άκρη της πλεξίδας σου με ένα scrunchie και κάνε αμέσως το look σου πιο ενδιαφέρον.

Το στυλ δεν είναι τίποτα περισσότερο ή λιγότερο από εσένα στην πιο #TheHappyNow εκδοχή σου.

xxxx
Α.
Photos: Katerina Eteri Tosounidi