5 τάσεις στα γυαλιά ηλίου της άνοιξης - Anamesa

5 τάσεις στα γυαλιά ηλίου της άνοιξης

5 τάσεις στα γυαλιά ηλίου της άνοιξης

Η διάθεσή μας για την άνοιξη είναι να βλέπουμε μόνο τη θετική πλευρά της ζωής. Βγαίνουμε έξω, επιστρέφουμε στους ρυθμούς μας και απολαμβάνουμε τον ήλιο που τόσο πολύ μας έλειψε, φορώντας φυσικά τα πιο hot γυαλιά για την άνοιξη του 2022. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να προσέξουμε πριν επιλέξουμε το ιδανικό ζευγάρι. Να ταιριάζει στο σχήμα και το μέγεθος του προσώπου μας και στο προσωπικό μας στυλ και φυσικά να ακολουθεί τα πιο δυνατά trends της μόδας.

Το ANAMESA μελέτησε τις τάσεις από τα catwalks της άνοιξης 2022 και επέλεξε τα must-have σχέδια:

Τα γυαλιά-πεταλούδα
Τα cat-eye γυαλιά με τις έντονες μύτες δίνουν αυτή την απαραίτητη sharp πινελιά στο στυλ μας. Τα έχουμε ταυτίσει με icons όπως η Brigitte Bardot και αποτελούν την πιο θηλυκή επιλογή. Για την άνοιξη του 2022, τα προτείνουν οίκοι όπως Saint Laurent και Marni.

Τα new age aviators
Τα aviator γυαλιά είναι πάντα τάση, φέτος όμως μας συστήνονται με έντονους μεταλλικούς σκελετούς ή και χρωματιστούς φακούς, διαφοροποιώντας το στυλ τους.

Τα new classics
Τα γυαλιά ταρταρούγα είναι η διαχρονική προσθήκη στην γκαρνταρόμπα σας που ξέρετε πως θα φοράτε για χρόνια. Για την άνοιξη του 2022, επιλέγουμε ένα  σχέδιο με λίγο πιο σύγχρονες πινελιές όπως η cat-eye γραμμή.

Τα 90s γυαλιά
Τα micro γυαλιά επέστρεψαν από τα 90s, με το γνωστό cool χαρακτήρα τους. Την προσοχή μας κέντρισε ένα σχέδιο από τη συλλογή του ANAMESA, τα οποία φορούν celebrities οπως Jennifer Lopez ,Beyoncé, Olivia Palermo, Rita Ora, Alessandra Ambrosiο.