#7 Τρόποι για Θετικά Vibes στην καθημερινότητα σου - Anamesa

#7 Τρόποι για Θετικά Vibes στην καθημερινότητα σου

#7 Τρόποι για Θετικά Vibes στην καθημερινότητα σου

Μετέτρεψε εύκολα και γρήγορα τη διάθεσή σου από αρνητική σε θετική καθώς είναι σημαντικό να περιβάλλεις τον εαυτό σου με θετική ενέργεια, θετικά συναισθήματα και αισιόδοξους ανθρώπους.

Μπορείς να ξεκινήσεις δοκιμάζοντας τα παρακάτω:

#Μουσική

Βελτίωσε τη διάθεσή σου ακούγοντας χαλαρωτική μελωδική μουσική με ενθαρρυντικά μηνύματα. Διώξε τις αρνητικές σκέψεις ή τα ενοχλητικά μελλοντικά σενάρια με μουσική που αγαπάς.

#Αισιόδοξοι άνθρωποι

Ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να αυξήσεις αλλά και να διατηρήσεις αμείωτη τη θετική σου ενέργεια, είναι να περιβάλλεις τον εαυτό σας με αισιόδοξα άτομα. Οι αισιόδοξοι φίλοι είναι εκείνοι που θα σου χαρίσουν απλόχερα την υποστήριξή τους.

#Βόλτα στην φύση

Μια βόλτα στην φύση έχει αποδειχθεί ότι μειώνει τα επίπεδα του άγχους, βελτιώνει την μνήμη και παρέχει μια αίσθηση αναζωογόνησης.

#Κάνε  συχνά διαλείμματα

Η κούραση μειώνει τα επίπεδα της θετικής ενέργειας. Κάνε ένα διάλειμμα, ξεκουράσου.. Θα δεις τα επίπεδα της θετικής ενέργειας σου να ανεβαίνουν.

#Χαμόγελο

Το γέλιο είναι το καλύτερο φάρμακο για κάθε δυσάρεστη κατάσταση. Είναι αυτό που μας βοηθά να εξισορροπήσουμε την ενέργεια μας. Ενισχύει το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Ενισχύει την διάθεση μας.

#Γυμναστική

Η άσκηση σε βοηθάει τόσο για την καλή λειτουργία της καρδιάς όσο και για την καλή πνευματική υγεία. Έρευνες έχουν δείξει ότι η άσκηση μειώνει το άγχος και ανεβάζει την διάθεση.

#Κάνε αγορές που θα σε ανανεώσουν

Θυμήσου πως τα νέα προϊόντα του www.anamesaspot.com θα παίξουν σημαντικό ρόλο καθώς θα ανανεώσουν το στυλ και την αύρα σου.

Να θυμάσαι ότι είσαι υπέροχος!

Να Αγαπάς τον Εαυτό σου και να Ζεις με Πάθος!