Big In Korea - Anamesa

Big In Korea

Big In Korea

Θα είμαι ειλικρινής. Οι γυναίκες πάντα νομίζουμε πως ποτέ δεν έχουμε αρκετά καλλυντικά. Συνεχώς, θέλουμε να δοκιμάσουμε ότι νεότερο κυκλοφορεί για να ανανεώνουμε τη συλλογή μας. Στα μπουντουάρ μας, στο μπάνιο και στο νεσεσέρ μας συνήθως επικρατεί ένας χαμός από προϊόντα ομορφιάς. Ποια είναι όμως τα απαραίτητα καλλυντικά που κάθε μα κάθε γυναίκα χρειάζεται στο νεσεσέρ της;

Σου παραδίδω on blog air τις ματιές και το νέο interaction της νέας και πολύ αγαπημένης σειρά καλλυντικών #SephoraKpopBeauty με Panda’s Dream Dual Lip & Cheek και το πολυμήχανο Glow crème για λαμπερή επιδερμίδα και τέλεια ινταγκραμικά beach photo κλικς, τα οποία είναι θαμώνες του καλοκαιρινού νεσεσέρ και τα πιο cool ρούχα και αξεσουάρ του καλοκαιριού από τα new arrivals του #Anamesa.

Η μόδα του Korean Beauty μπήκε στο στόχαστρο και ναι είναι γεγονός πως όλο και περισσότερα brands εισβάλλουν στις αγορές της Ευρώπης. Συγκεκριμένα τα νέα καλλυντικά “Korean House” ήρθαν στα Sephora και θα φιλοξενούν όλες τις νέες κορεάτικες αφίξεις στον beauty κόσμο.

Η αρχή έγινε από τις μάσκες προσώπου που άρχισαν να κυκλοφορούν και εκτός Κορέας, και αγαπήθηκαν ιδιαίτερα για πολλούς λόγους. Ένας από τους κυριότερους λόγους ήταν η εμφάνιση της συσκευασίας, που κυριολεκτικά μπορεί να θεωρηθεί ό,τι πιο χαριτωμένο!

Η K-Beauty δίνει τεράστια έμφαση στην περιποίηση της επιδερμίδας και στα αποτελεσματικά φυσικά συστατικά, στοχεύοντας την υγεία και την ομορφιά, τα οποία όλα είναι στον πυρήνα της αποστολής τους.

Οι Κορεάτισσες από την άλλη πλευρά έχουν τα δικά τους μυστικά ομορφιάς με σύμμαχο πάντα τα σωστά προϊόντα, τα οποία τα βρίσκουμε αποκλειστικά στα αγαπημένα καταστήματα SEPHORA.

Ποια είναι αυτά; Υπάρχουν προϊόντα για τα πάντα. Ρυτίδες, μάτια, καθαρισμός, στόμα, έξτρα ενυδάτωση και θρέψη ότι και να ζητήσεις, ότι και να φανταστείς. Έτσι μάλιστα προέκυψε και το λεγόμενο layring. Τι είναι το layering τώρα; Είναι μάλλον ο τρόπος που οι Κορεάτισσες κάνουν το λεγόμενο καθαρισμό στο πρόσωπό τους, δηλαδή αφού το καθαρίσουν, θα τονώσουν την επιδερμίδα με την κατάλληλη λοσιόν, θα ενισχύσουν την απορροφητικότητά της με ένα essence, θα δώσουν τροφή με το serum και θα συνεχίσουν με την ενυδατική κρέμα, χρησιμοποιώντας στο τέλος και ένα ενυδατικό mist που προσφέρει έξτρα δόση υγρασίας στο δέρμα κάθε στιγμή της ημέρας.

Και αν δεν κατάλαβες θα σου πω πως είναι ακριβώς σαν το layering της μόδας δηλαδή την «τέχνη» να φοράς το ένα ρούχο πάνω από το άλλο, κάνοντας απρόσμενους, διαφορετικούς, εκκεντρικούς συνδυασμούς… Με τη μέθοδο του layering βλέπουμε γοητευτικούς συνδυασμούς μιας φούστας και ενός παντελονιού ή ενός πουκαμίσου με ένα top και ενός jean jacket.

To layering προστάζει φαντασία, δικαιολογεί την πρωτοτυπία και το διαφορετικό.

Μπορείς να κάνεις styling στην ομορφιά; Ναι.
Κάθε μέρα ετοιμάζεται κάτι νέο για σένα εδώ.
xxxxx.
A.

Photos: Katerina Eteri Tosounidi