Μαύρο φόρεμα: Το all time classic κάθε σεζόν - Anamesa

Μαύρο φόρεμα: Το all time classic κάθε σεζόν

Μαύρο φόρεμα: Το all time classic κάθε σεζόν

Το θηλυκό μαύρο φόρεμα έχει πάντα θέση στη γκαρνταρόμπα μας, ακόμα και το καλοκαίρι.

Η γοητεία του μαύρου φορέματος είναι πως μπορεί να σταθεί σε κάθε περίσταση, και χωρίς κάποιο ιδιαίτερο styling. Ως ένα από τα βασικότερα κομμάτια της  γκαρνταρόμπας ξέρουμε από την αρχή πως αποτελεί επένδυση και όσες παραλλαγές και αν προσθέσουμε στη ντουλάπα μας σίγουρα θα τις αξιοποιήσουμε. Και πριν βιαστείτε να σκεφτείτε πως έρχεται καλοκαίρι, το ΑΝΑΜΕΣΑ επιβεβαιώνει πως ένα μαύρο φόρεμα φοριέται το ίδιο εύκολα όλες τις σεζόν, και μάλιστα day to night.

Bodycon, ντραπέ, με κοψίματα ή μεταλλικές λεπτομέρειες, το μαύρο φόρεμα θα είναι πάντα σύμβολο απελευθέρωσης και θηλυκότητας, ακόμη και στις πιο μοντέρνες εκδοχές του.

Ανάλογα με την περίσταση, μπορείτε να πειραματιστείτε με το styling έχοντας ως καμβά ένα από τα πιο ευέλικτα key pieces. Φλούο αξεσουάρ, ογκώδη κοσμήματα, statement παπούτσια και designer τσάντες είναι όλα στοιχεία που έχουν την ικανότητα να απογειώνουν ακόμη και τα πιο κλασικά κομμάτια, για αυτό και τα επιλέγουμε συχνά όταν πρόκειται να φορέσουμε διαχρονικά ρούχα. Παράλληλα, ακόμη και ένα απλό ζευγάρι ψηλά πέδιλα ή γόβες μπορεί να συνδυαστεί τέλεια με ένα σέξι μαύρο φόρεμα, επιβεβαιώνοντας πως το κλασικό δεν είναι ποτέ out of fashion.