Φτιάξε ανοιξιάτικα eco looks εύκολα - Anamesa

Φτιάξε ανοιξιάτικα eco looks εύκολα

Φτιάξε ανοιξιάτικα eco looks εύκολα

Η planet positive δυναμική της μόδας αναλαμβάνει τα ηνία των basics εμφανίσεων δίνοντας το πράσινο φως σε έξυπνες εμφανίσεις που επενδύουν στην απλότητα και την συμβολή των υλικών τους στην προστασία της Γης.

Δώσε έμφαση στα iconic γυαλιά ηλίου με σχήμα που αφουγκράζεται τα trends σε Νέα Υόρκη και Παρίσι διατηρώντας φουτιτριστικές γραμμένα και ανακυκλώσιμα υλικά. Επένδυσε στο μαύρο που προσδίδει σοφιστικέ μυστήριο και fashion κύρος.

Συνδύασε το με ένα πουκάμισο -σακάκι (overshirt) σε baby κοτλέ ύφασμα από οργανικό cotton το οποίο παραμένει απαλό και ανάλαφρο ενώ αντιπροσωπεύει την μεγαλύτερη αναβίωση της σεζόν, εκείνη του νοσταλγικό κοτλέ που έχει τις ρίζες του στα signature looks του βιβλιοθηκάριου ή το old school academic style των καθηγητών.

Εμπνεύσου από τον οίκο Gucci που το παρουσιάζει σε nude τόνους και από την Γαλλίδα Jeanne Damas που το αποθεώνει στο street style.

Η Αννούσα το φορά με μια old school στέκα από πέρλες από τη νέα συλλογή της Old School Twist και ένα φωτεινά retro κραγιόν για την πρωινή εμφάνισή της.