Μπότες: Τα 4 στυλ για το φθινόπωρο-χειμώνα 2022/23 - Anamesa

Μπότες: Τα 4 στυλ για το φθινόπωρο-χειμώνα 2022/23

Μπότες: Τα 4 στυλ για το φθινόπωρο-χειμώνα 2022/23

Ένα από τα βασικά στυλ παπουτσιών του φθινοπώρου είναι οι μπότες. Ιδανικές να φορεθούν με κολάν ή φορέματα, παραμένουν επίκαιρες και κερδίζουν μια θέση στη χειμερινή γκαρνταρόμπα σας.

Ανάμεσα σε εκείνες που ξεχωρίζουν βρίσκονται παλιά αγαπημένα στυλ όπως οι μπότες σε καουμπόικο στυλ, ή τα μποτάκια με chunky σόλα.  Βασικό κομμάτι για τις εμφανίσεις σας έτος έχουν και οι ψηλές μπότες όπως είδαμε και σε πολλά runways.

Ψηλές
Μια από τις καλύτερες επιλογές για να σας προστατεύσουν από τις χαμηλές θερμοκρασίες του χειμώνα και είναι πολύ άνετες, είναι οι flat ψηλές μπότες, με έμπνευση από τη μόδα της ιππασίας. Τέλος, ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι η ευελιξία τους είναι πολύ μεγαλύτερη από όσο φανταζόμαστε.

Cowboy boots
Οι Cowboy boots έφτασαν στην γκαρνταρόμπα μας πριν από λίγα χρόνια και από τότε δεν έχουμε σταματήσει να τις συνδυάζουμε σε κάθε είδους εμφανίσεις: από τις πιο καθημερινές, με τζιν και T-shirts, μέχρι ρομαντικά φορέματα.

Αnkle boots με chunky σόλες
Με χοντρές και τρακτερωτές σόλες, τα μποτάκια θα συνεχίσουν να είναι ένα από τα πιο ευέλικτα παπούτσια του χειμώνα, όχι μόνο σε εμφανίσεις με παντελόνια, αλλά και με φορέματα και φούστες.

Army boots
Όπως οι καουμπόικες μπότες, οι μπότες σε στρατιωτικό στυλ είναι από τα αγαπημένα μας παπούτσια εδώ και αρκετούς χειμώνες, αφού είναι μια από τις πιο αξιόπιστες στιλιστικές στρατηγικές για να μετατρέψετε οποιοδήποτε look αντάξιο μιας street style φωτογραφίας.