Πως να πετύχεις το perfect glow με τα σωστά highlighter - Anamesa

Πως να πετύχεις το perfect glow με τα σωστά highlighter

Πως να πετύχεις το perfect glow με τα σωστά highlighter
 Ο καλύτερος φίλος των ζυγωματικών είναι σίγουρα το highlighter. Ο beauty guide του ANAMESA περιλαμβάνει τα best of της αγοράς.

Πλησιάζοντας προς τις γιορτές, το make-up μας θέλουμε να δείχνει φρέσκο και λαμπερό. Το less is more σημαίνει πως δημιουργούμε το τέλειο look με λίγα μόνο προϊόντα που δεν θα επιβαρύνουν το πρόσωπο. Ένα από αυτά είναι το highlighter που εφαρμόζεται στρατηγικά σε διαφορετικά σημεία του προσώπου, στα ζυγωματικά, τη ράχη της μύτης, το τόξο των φρυδιών και στην εσωτερική γωνία των ματιών, προσθέτοντας ένταση και μια ομοιόμορφη υγιή λάμψη. Η stick μορφή είναι η πιο εύκολη, αφού το προϊόν απλώνεται με μια κίνηση και απλά το ταμπονάρετε ελαφρώς με τα δάχτυλα για να αφαιρέσετε την περιττή ποσότητα, ενώ μπορείτε να το έχετε πάντα στην τσάντα σας για να ανανεώνετε το μακιγιάζ σας μέσα στην ημέρα.

Το highlighter εφαρμόζεται πάντα πάνω από το foundation, σαν αυτή την τελική πινελιά στο μακιγιάζ. Ο στόχος είναι το αποτέλεσμα να δείχνει φυσικό, οπότε η σωστή απόχρωση highlighter παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Σημειώστε πως οι χρυσοί και κόκκινοι υποτόνοι ταιριάζουν καλύτερα σε πιο σταρένιες επιδερμίδες, ενώ οι ροζ και οι coral σε ανοιχτόχρωμο δέρμα. Αν όμως θέλετε ένα πολύ ουδέτερο αποτέλεσμα, προτιμήστε ένα ιριδίζον περλέ highlighter.

CHANEL BAUME ESSENTIEL Multi-Use Glow Stick

LANCOME Teint Idole Ultra Wear Highlighter Stick

MILK MAKEUP Mini Highlighter

SISLEY Stylo Lumière N°4 Golden Beige