Πώς να αφαιρέσεις μόνη σου τα extensions βλεφαρίδων - Anamesa

Πώς να αφαιρέσεις μόνη σου τα extensions βλεφαρίδων

Πώς να αφαιρέσεις μόνη σου τα extensions βλεφαρίδων
Δεν μπορείς λόγω καραντίνας να αφαιρέσεις τα extensions στις βλεφαρίδες σου; Υπάρχει εύκολος τρόπος να το κάνεις με τις παρακάτω οδηγίες.

1. Αφαίρεσε καλά τυχόν μάσκαρα ή μακιγιάζ από τις βλεφαρίδες
Όταν αφαιρέσεις το μακιγιάζ από τα μάτια φρόντισε να χρησιμοποιήσεις κάποιο demaquillage που να είναι κατάλληλο για ευαίσθητο στο δέρμα. Δεν θέλεις να βλάψεις και τις φυσικές σου βλεφαρίδες αφαιρώντας τη μάσκαρα.

2. Βάλε ζεστό νερό σε ένα μπολ και άσε το πρόσωπό σου να εκτεθεί για λίγο στον ατμό
Αφού αφαιρέσεις το μακιγιάζ “βάλε” το πρόσωπό σου σε ατμό για να “χαλαρώσουν” τα extensions. Γέμισε ένα μπολ με καυτό νερό, εφάρμοσε μια πετσέτα πάνω από το κεφάλι σου και άφησε το πρόσωπό σου εκτεθείμένο στον ατμό. Ο ατμός είναι πολύ καλός και για το δέρμα, μιας και ανοίγει τους πόρους και περιορίζει τη συσσώρευση σμήγματος.

3. Άλειψε ελαιόλαδο στις βλεφαρίδες
Το λάδι αραιώνει αποτελεσματικά την κόλλα που χρησιμοποιείται για να τα κολλήσει στη γραμμή των βλεφαρίδων. Εφάρμοσε λοιπόν λίγο λάδι σε λίγο βαμβάκι και σκούπισε απαλά τις βλεφαρίδες σου, φροντίζοντας να μην έρθει σε επαφή με τα μάτια σου, για να αποφύγεις ερεθισμούς. Συνέχισε να σκουπίζεις τις βλεφαρίδες μέχρι να αρχίσουν να πέφτουν.

4. Περιποίηση
Μόλις πέσουν τα extensions σου, ξέπλυνε τα μάτια σου με νερό για να φύγει οποιοδήποτε υπόλειμμα και πρόσθεσε έναν ενυδατικό serum αν έχεις.

Ο κύκλος ζωής των βλεφαρίδων διαρκεί περίπου έξι εβδομάδες και έτσι τα extensions σου θα αρχίσουν να πέφτουν.