Τα 3 beauty trends που θα αντιγράψεις από το New York Fashion Week - Anamesa

Τα 3 beauty trends που θα αντιγράψεις από το New York Fashion Week

Τα 3 beauty trends που θα αντιγράψεις από το New York Fashion Week

Λαμπερή επιδερμίδα, φωτεινό βλέμμα και χαλαρά ατημέλητα μαλλιά, έδωσαν το στίγμα για τα beauty looks της άνοιξης 2022.

Η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης επέστρεψε και πάλι στα φυσικά shows. Κάποιοι εντυπωσίασαν με την απλότητά τους, όπως για παράδειγμα τα blossoming χείλη στο show της Ulla Johnson ή οι γήινοι bronze τόνοι στα βλέφαρα που είδαμε στο show του brand Adeam, ενώ παράλληλα άλλοι έδωσαν έμφαση σε statements που μας φτιάχνουν τη διάθεση, όπως πολύ έντονα χρώματα και πολύχρωμες σκιές.

Το ANAMESA συγκέντρωσε τα 3 καλύτερα beauty trends που γεννήθηκαν κατά τη διάρκεια της New York Fashion Week.

Πιο μακριά και πιο πυκνά μαλλιά

Ο οίκος Moschino μας χάρισε εντυπωσιακά hair moments εμπνευσμένα από τα ’90s: από ψηλούς γαλλικούς κότσους, μέχρι rainbow κοτσίδες. Παρόμοια μήκη είδαμε και στο show του Christian Siriano, με μαλλιά πλεγμένα με κορδέλες, ενώ στον Thom Browne, κυριάρχησαν τα sculptured μαλλιά.

Λάμψη και sparkle

Λίγη λάμψη στα μάτια είναι πάντα απαραίτητη. Έτσι και ο Peter Do, πρόσθεσε silver σκιές στα βλέφαρα σαν αντίθεση στα futuristic pop χαλαρά, μινιμαλιστικά ρούχα του, ενώ στο show Luar, κυριάρχησαν τα razor-sharp cat-eyes και οι πέρλες πάνω στις εσωτερικές γωνίες.

Εντυπωσιακά αξεσουάρ

Ο Markarian μας παρουσίασε εντυπωσιακά αξεσουάρ μαλλιών, από oversized φιόγκους μέχρι στέκες με πέπλο. Την τελευταία μέρα της fashion week, η Tory Burch είχε τις πιο chic μεταλλικές μονόχρωμες μπαρέτες σε μαλλιά μισά πιασμένα, ενώ παράλληλα ο Tom Ford μας έδειξε μια σειρά από styling clips.