Τα make up trends του φθινοπώρου από τη Νέα Υόρκη και το London Fashion Week - Anamesa

Τα make up trends του φθινοπώρου από τη Νέα Υόρκη και το London Fashion Week

Τα make up trends του φθινοπώρου από τη Νέα Υόρκη και το London Fashion Week

Οι τάσεις στο μακιγιάζ για το φθινόπωρο/χειμώνα 2018 αποκλείεται να σε αφήσουν αδιάφορη. Οι μεγαλύτεροι σχεδιαστές θέλουν για ακόμα μια σεζόν να λάμψουμε και να ξεχωρίσουμε και το απέδειξαν μέσα από τα catwalks της Νέας Υόρκης και το London Fashion Week.

Αυτές είναι οι πιο hot που αξίζει να δοκιμάσεις για να δημιουργήσεις τα πιο κομψά look.

Marc Jacobs SS 2019

Φωτεινές σκιές ματιών
Χρώμα! Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας της Νέας Υόρκης, είδαμε σούπερ φωτεινές σκιές ματιών σχεδόν παντού. Αναμίχθηκαν σε ολόκληρο το βλέφαρο για έντονο βλέμμα με εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Χρώματα όπως κίτρινο, πράσινο και ροζ ήταν αυτά που είδαμε στους Rodarte και Marc Jacobs!

Jeremy Scott SS 2019

Glitter
Glitter παντού! Το 2019 θα είναι ένα εξαιρετικά λαμπερό έτος … σύμφωνα με αρκετά από τα catwalks που είδαμε στη Νέα Υόρκη και στο Λονδίνο. Το glitter στα μάτια αλλά και στα χείλη, θα δώσει μια πολύτιμη πινελιά στο βλέμμα, όπως πρότεινε και ο Jeremy Scott.Prabal Gurung SS 2019

Φυσικό μακιγιάζ
Το φυσικό μακιγιάζ είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις ομορφιάς  όλο το 2018. Κοιτάζοντας τις παρουσιάσεις μόδας που συνεχώς γίνονται στη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο, θα είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις και το 2019. Δείτε το απόλυτο λαμπερό αποτέλεσμα που ανέδειξαν ο Prabal Gurung και ο Brandon Maxwell.

Coach SS 2019

Εστίασε στα μάτια
Για όσους αγαπούν τους πειραματισμούς.  Τα έντονα μαύρα σε σχήμα grunge και τα ασυνήθιστα σχέδια, θα είναι σίγουρα στην κορυφή των τάσεων ομορφιάς που θα δοκιμαστούν. Τα πιο μοντέρνα χρώματα; Σούπερ σκοτεινοί τόνοι όπως καφέ και μαύρο: όπως φανέρωσε στα catwalk ο Tom Ford και ο οίκος Longchamp!